Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2010

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!Δημιουργήσαμε αυτόν τον χώρο ώστε να λειτουργήσει ως κάλεσμα για όσους bloggers εναντιώνονται στις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ και συντάσσονται με το αίτημα για δημοψήφισμα


.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με επιμονή στο συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (που πρότεινε ο Ρήγας -άρθρο 37 στο Σύνταγμα- EΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στις 3 πρώτες εκλογές και ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, την Ελβετία και από ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια.
Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!
Το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2002:
μαζεύτηκαν και έβαλαν σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τα ονόματα όσων ήθελαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφισε ο καθένας όσους είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.
Και όσους βγήκαν πρώτοι σε ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους έβαλαν στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, και αποτέλεσαν το δημοτικό συμβούλιο που ήθελε το χωριό και όχι οι γραφειοκράτες!

http://enieopsifodeltio.wordpress.com
http://apps.facebook.com/causes/61685

http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html

http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm

http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html
http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html

Ανώνυμος είπε...

«Έλληνας και γεννιέσαι και γίνεσαι» είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή και το δεχόμαστε και έτσι.
Ωραία, κύριε πρωθυπουργέ, συμφωνούμε ότι γίνεσαι και Έλληνας.
Πώς όμως; Με ποιες προυποθέσεις;
Έρχεσαι από το Πακιστάν κάθεσαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα, να πούμε πενήντα και λίγα είναι, και αν αποκτήσεις ελληνική συνείδηση τότε παίρνεις και την ιθαγένεια.
Εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα από γονείς ομογενείς από Β.Η. και χρειάστηκαν 45 χρόνια για να γίνω Έλληνας. Απόκτησα ελληνική συνείδηση στο σχολείο και μετέπειτα, αλλά δε μου δόθηκε η ιθαγένεια και ήμουν μέχρι τα 45 Αλβανός υπήκοος.
Η ελληνική μου συνείδηση δε μου επιτρέπει να συγκατατεθώ στην αθρόα χορήγηση ιθαγενειών σε πρόσωπα χωρίς ελληνική συνείδηση.
Η δική σας ελληνική συνείδηση το επιτρέπει ή μήπως δεν έχετε καθόλου;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ σεισμοί-ηφαιστειακές εκρήξεις-νεφοκάλυψη-νεροποντές-χαλάζι, και τι λένε για όλα αυτά Ηράκλειτος-ΝΑΣΑ-ΣΕΡΝ-Δημοκρίτειο;
Από το Δημοκρίτειο προκύπτει: Γαλαξιακοί οι σεισμοί. Δηλ. είναι δείκτης αναστάτωσης του μάγματος, άρα και της πιθανότητας για ηφαιστειακούς χειμώνες:

Όταν κοπάζει η «βροχή ηλεκτρονίων» γίνεται σεισμός
Στο Εργαστήριο Ηλεκτρομαγνητισμού και Διαστημικής στην Ξάνθη, όπου προΐσταται ένας ιερέας - διαστημικός φυσικός, ανακάλυψαν πως όταν μειώνεται σταδιακά η ηλεκτρονική καταιγίδα που «χτυπάει» τον «παρατηρητή» δορυφόρο τους, ακολουθούν σεισμικές δονήσεις
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11386&subid=2&pubid=12958946#
http://www.youtube.com/watch?v=hxtcNWdm6Vw
http://www.edugate.gr/content/sos-ifaisteiakos-xeimonas-apothemata